Onze diensten

Ontdek bij FEMA Techniek een uitgebreid scala aan diensten voor opslagtanks die voldoen aan alle normen en kwaliteitseisen. Wij zijn gespecialiseerd in tankcleaning en tanksanering. Daarnaast bieden wij professionele reiniging en onderhoudsdiensten voor regenwaterrecuperatie­tanks. Vertrouw op ons vakmanschap voor de optimale zorg en kwaliteit van jouw opslagsystemen.
9

Uitgebreide kennis

Vlarem II wetgeving 

9

Jarenlange expertise

Meer dan 28 jaar ervaring

9

Kwaliteit, veiligheid & duurzaamheid

Dat is het allerbelangrijkste voor ons

9

Eerlijke prijs

Daar kan je bij ons altijd op rekenen

grote opslagtank voor stookolie

Verkoop stookolietanks

Onze bovengrondse en ondergrondse stookolietanks zijn van hoge kwaliteit, veilig én duurzaam. Daarnaast worden ze gebouwd volgens de laatste Belgische normen en voldoen ze dus aan alle technische en ecologische voorschriften.

man in beschermend pak die afdaalt in stookolietank voor de tankreiniging

Tankcleaning

Houd je stookolietank in topconditie met onze gespecialiseerde tankcleaning dienst. Regelmatige reiniging voorkomt verstoppingen, bevordert een efficiënte werking en verlengt de levensduur van de tank.

opslagtank stookolie verwijderen uit tuin

Tanksanering

Een sanering is wettelijk verplicht wanneer je je stookolietank niet meer gebruikt. Wij doen dit telkens met de nodige voorzichtigheid, aandacht voor het milieu en volledig conform de huidige wetgeving.

verplaatsen van stookolie van de ene tank naar de andere

Restgasolie overpompen

Je stookolie verplaatsen? Of tijdelijk opslaan om erna te verplaatsen? Geen enkel probleem! Wij nemen alle nodige voorzorgen en gaan voorzichtig te werk, zodat je stookolie perfect zuiver blijft.

grote regenwaterrecuperatietank naast huis

Onderhoud regenwatertanks

Om ervoor te zorgen dat het regenwaterrecuperatiesysteem zo lang mogelijk meegaat is het van belang om de regenwatertank, de filters en pompen regelmatig te onderhouden.

Zit je nog met vragen?