Restgasolie overpompen

Je stookolie verplaatsen? Of tijdelijk opslaan om erna te verplaatsen? Geen enkel probleem! Wij nemen alle nodige voorzorgen en gaan voorzichtig te werk, zodat je stookolie perfect zuiver blijft.

Bij een tanksanering kunnen extra diensten nodig zijn. FEMA Techniek wil jou een totaalpakket aanbieden, daarom kan je ook bij ons terecht voor volgende diensten:

  • Mazout overpompen naar een andere tank ter plaatse die op een afstand van minder dan 40m ligt.
  • Mazout overpompen naar onze wachttank en deze eventueel vervoeren naar en lossen op een ander adres.
  • Het ter beschikking stellen van een wachttank voor korte of langere termijn.

FEMA Techniek engageert zich om alle nodige voorzorgen te nemen en met de noodzakelijke voorzichtigheid aan de slag te gaan, zodat je gasolie perfect zuiver blijft.

We beschikken over de nodige expertise en kennis van de wetgeving om mazout te pompen en zuiver af te leveren. Je mazout is bij ons in goede handen!

Zit je nog met vragen?

Gerelateerde diensten

man in beschermend pak die afdaalt in stookolietank voor de tankreiniging

Tankcleaning

Houd je stookolietank in topconditie met onze gespecialiseerde tankcleaning dienst. Regelmatige reiniging voorkomt verstoppingen, bevordert een efficiënte werking en verlengt de levensduur van de tank.

opslagtank stookolie verwijderen uit tuin

Tanksanering

Een sanering is wettelijk verplicht wanneer je je mazouttank niet meer gebruikt. Wij doen dit telkens met de nodige voorzichtigheid, aandacht voor het milieu en volledig conform de huidige wetgeving.