Over FEMA Techniek

Specialisten in opslagtanks, tankcleaning en tanksanering, alles conform de laatste normen en wetgeving. Maar ook voor reiniging en onderhoud van je regenwaterrecuperatie­tank kan je bij ons terecht.

Wat we doen?

Verkoop stookolietanks

Tankcleaning

Tanksanering

Icon oil transfer

Restgasolie overpompen

Onderhoud regenwatertanks

Zoveel meer dan stookolietanks

“DUBOIS” werd opgericht in 1995 als afdeling van Dubois Oilco nv, een bedrijf dat zich vooral bezighield met stookoliedistributie.

Dubois specialiseerde zich in brandstof- en dieseltanks, afvalolietanks, regenwatertanks en – recuperatie, septische tanks, slibvangers, vetvangers, KWS-afscheiders, mazouttanksaneringen, enz…
Het was aanvankelijk de bedoeling zich vooral toe te leggen op tankdistributie en tankcontrole.

De nieuwe tankwetgeving van 01.08.1995 bood nieuwe perspectieven voor de stookoliehandel en de tankverkoop. Dubois kwam tegemoet aan de acute informatienood over de tankwetgeving bij particulieren en bedrijven.

Dankzij onze ervaring inzake deze wetgeving en onze goede kennis van zaken op vlak van tanksaneringen in ons moederbedrijf, konden we al snel “saneringspakketten op maat” aanbieden aan onze klanten.

Later vloeide hieruit, logischerwijs, een productuitbreiding voort. We leverden ook slib-, vet- en kWS-afscheiders, regenwatertanks, septische tanks en zijn ondertussen ook thuis in regenwaterrecuperatie.

Een faire behandeling, kwaliteitsvolle diensten en producten, door competente mensen, met perfecte zorg én aan een redelijke prijs.

Correcte en uitgebreide informatie verschaffen was nog steeds onze eerste zorg om onze klanten te overtuigen van hun voordeel op lange termijn.

Dubois werd dé partner voor je mazout- of dieseltank, regenwatertank, septische tank of afscheider.

Ondertussen gaat Dubois verder onder de naam FEMA Techniek, maar de waarden en normen uit het verleden nemen we uiteraard gewoon mee.

man in beschermend pak die afdaalt in stookolietank voor de tankreiniging

Kwaliteitsvol en ecologisch

De filosofie van ons bedrijf is dat wij alleen producten en diensten aanbieden die ecologisch verantwoord zijn en jarenlang mee gaan. Wij verenigen kwaliteitsvolle opslagtanks met zorg voor het milieu.

Daarnaast bieden wij onze klanten steeds een totaalpakket aan diensten. Zo bieden wij onder meer een saneringspakket op maat aan voor het ledigen, reinigen, afvoeren en afbreken van je opslagtank.

Maar ook voor herstellingen, aanpassingen en inspectie van opslagtanks en regenwaterrecuperatiesystemen ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat jouw opslagtanks in perfecte staat blijven en voldoen aan alle regelgevingen.

jaar ervaring

jaar fabrieksgarantie

9

Uitgebreide kennis

Vlarem II wetgeving 

9

Jarenlange expertise

Meer dan 28 jaar ervaring

9

Kwaliteit, veiligheid & duurzaamheid

dat is het allerbelangrijkste voor ons

9

Eerlijke prijs

daar kan je bij ons altijd op rekenen